Meng de mayonaise met de met 1 theelepel water losgeroerde
mosterd en ansjovispuree. Hak de augurkjes, uitjes en
kappertjes heel fijn, knip de kruiden fijn en roer dit bij de
mayonaise.
Breng de saus op smaak met zout en peper en een paar druppel
worcestershire saus.
Dep de filets droog en bedruppel ze met citroensap.
Zeef het bakmeel en roer het met het zout, de eieren en wat
melk tot een glad klontvrij papje.
Klop de rest van de melk en het bier erbij.
Verhit de frituurolie tot 180°C.
Doop de visfilets één voor één in
het beslag, laat ze afdruipen, bak ze in de hete olie
goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |